Nieuws

Eerste overwinning in 2019 voor de Wizards Next Generation en een onverwachte 2de plaats voor het Wizards Dream Team in 1ste divisie !

Geplaatst door:

Zondag 12 mei 2019

Wat een dag… Je moest er bij zijn om het te geloven. Onze twee teams hadden het niet beter kunnen doen. Met het Wizards Dream team liepen we in divisie 1. We zouden moeten werken voor elk punt.┬áToch wonnen we in de voormiddag van recordhouder Brugge. In de namiddag werd het helemaal een droom. De eerste runs met 3-0 gewonnen. Rechtstreeks naar finale. Helaas waren daar de pompjes leeg en waren de Bandits te sterk.
We behalen dus een prachtige tweede plaats. Wie had dat gedacht?

Met Next Generation begon het moeilijk. Al snel liepen we onder onze uitbreektijd. Voor de coach werd het vanaf dan puzzelen. Omdat we namiddag opnieuw te snel waren, we zijn klaar voor divisie 4, moesten we al snel herkansen. Vanaf dan waren we gebeten om te winnen. Natuurlijk deden we dat ook. Next Generation neemt de beker mee naar huis. Een echte topdag dus!!

0

Over de auteur:

  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar