Nieuws

Wedstrijd Aarschot

Geplaatst door:

Wat een dag, wat een wedstrijd en vooral: wat een team. Vandaag was het een serieuze uitdaging. Met enkele afwezige hondjes werden ons Dream Team en 2-Fast team tijdelijk 1 team. Wat niet gemakkelijk is, aangezien je met verschillende tijden zit. We hadden verwacht om vandaag een tijd te kunnen neerzetten van 19 seconden. Dat bleek moeilijker dan verwacht. In tegenstelling tot wat we dachten, konden we veel sneller. Het was dan aan de coaches om het tactisch aan te pakken, zonder gediskwalificeerd te worden.

Voormiddag speelden we het safe. Het doel was om zeker niet onder 19 seconden te lopen. We zouden meedoen voor de overwinning. In de namiddag startten we moeizaam. We waren te voorzichtig, waardoor we meteen moesten herkansen. Hierdoor kwam onze vechtersmentaliteit naar boven. Wij, Wizards, geven ons niet zomaar gewonnen. We speelden het spel zoals het moest. De geleiders deden alles perfect. De overwinning is binnen, en wat voor één. Hier zullen we nog lang van nagenieten.

#Proud to be a Wizard!!

 

0

Over de auteur:

  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar