Nieuws

Hondje in de kijker – Shadow met pensioen

Geplaatst door:

Na een carrière van 8 jaar is het zo ver, Shadow gaat met pensioen. Hij was een vaste waarde in ons team, een hond waar we altijd op konden vertrouwen. We blikken terug op een prachtige periode. Wat een palmares mag hij op zijn naam schrijven?! Zijn carrière gaat zelfs buiten onze landsgrenzen. In Praag, Venetië en Narbonne mocht hij zijn kunnen tonen. Steeds met evenveel trots en plezier. Ook onlangs stond hij nog in de kijker. Hij ontving een certificaat van 50 caps. Wat een prestatie!

Jammer genoeg laat je lichaam het niet meer toe om de sport uit te voeren die je met hart en ziel hebt gedaan. Je thuis laten van de training is dan ook geen optie. Er zullen nog veel balletjes gegooid worden en een plons in de vijver mag dan ook zeker niet ontbreken.

Lieve Shadow geniet van je pensioen. Voor ons blijf je een deel van de Wizards!

0

Over de auteur:

  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar