Nieuws

Belgian Winner

Geplaatst door:

Op 26 november verdedigde Wizard Dream team onze Wizards op de eerste Belgian Winner.

Het was een magische dag voor de Wizards ten volle 100% zijn jullie ervoor gegaan, al wisten we dat het een moeilijk parcours zou worden. Tegen de 15 beste ploegen deden we ons ding… onze runs om trots op te zijn. Na 7 weken hard werken voor geleiders, hondjes, instructeurs en hulptrainers na een zwaar en bewogen seizoen, hebben we keer op keer tijden neergezet waar we dit seizoen enkel van konden dromen… de nieuwelingen lieten zien wat we volgend jaar waard zullen zijn en dit hand in hand met de verbeterde versie van de reeds vaste waardes die we al bezaten. Ook de geleiders werkte samen als een geoliede machine en zette de strakste wissels neer… ongelofelijk en memorabel. We zijn dan niet met een podium plaats naar huis gekomen, maar na vandaag mag iedereen zich een terechte winnaar noemen, een echte Wizard om trots op te zijn.

0

Over de auteur:

  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar