Nieuws

Wedstrijd Brasschaat 2017

Geplaatst door:

We waren goed, we waren snel! The wizards are back!🐾🎾 van start gegaan met een leuke campingavond op zaterdag, waar we heerlijke hamburgers hebben gegeten en er een lekker glaasje werd gedronken. Op zondagmorgen weer lekker vroeg ons bedje uit om onze hondjes helemaal klaar te maken voor een laatste wedstrijd van het seizoen. En wat voor één. Dreamteam zowel in de voormiddag gewonnen als snelste team als in de namiddag goud gepakt🥇 in divisie 5: en dit met de nieuwe combinatie: onze grote beren Jago en Ronny Coppin. 🎉 daarnaast en om zeker zo fier op te zijn: derde plaats voor ons 2fast team! Ieder hondje deed zijn best maar ook daar heeft onze nieuwe geleider Peter met crazy Milo 😋 ons allemaal doen verbazen. Wat een geweldige dag, wat een geweldige ploeg… Wizards Hasselt we love you!💕🥂 Volgend jaar opnieuw potten breken!🎉🎉🎉

brasschaat-1 brasschaat-2 brasschaat brasschaat-3

0

Over de auteur:

  Related Posts
  • No related posts found.

Voeg een Commentaar